Prepadli banku na Šancovej ulici

10.08.2012 Bratislava

Bratislava 10. augusta (TASR) - Pobočku banky na Šancovej ulici v Bratislave dnes krátko pred 16.45 h prepadol neznámy, asi 40-ročný páchateľ. Pod hrozbou použitia zbrane donútil jedného zo zamestnancov, aby mu vydal finančnú hotovosť. Koľko ukradol, polícia ešte nevie, po mužovi pátra.

Ako TASR informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, zamestnanec banky vydal páchateľovi peniaze spolu s farbiacim balíčkom. Tie si odložil do pravého vrecka rifľových nohavíc. "Počas prepadu sa nikto nezranil, v inkriminovanom čase sa v pobočke banky nachádzala jedna klientka," podotkla Kurucová. Podľa doterajších zistení polície páchateľ z pobočky ušiel smerom na Pražskú ulicu.

Muž je asi 190 až 195 cm vysoký, štíhlej postavy. Na očiach mal slnečné okuliare s hrubým rámom, na hlave čiernu šiltovku otočenú šiltom dozadu. Oblečenú mal svetlú šedú mikinu, modré rifle, ozbrojený bol krátkou guľovou zbraňou. Na tvári mal prešedivené strnisko. Akékoľvek informácie o mužovi alebo o smere úniku môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.
 

Vyberte región